Ny nettportal for barnehagen!

Skrivet av Anne Thomassen Postad i fellesprosjekt

Fra september 2015 vil barnehagen begynne å bruke Mykid, en nettportal for foreldre og ansatte. Vi ønsker at kommunikasjon mellom barnehage og hjem skal foregå innenfor et trygt og pålitelig system. Det vil komme en innlogginglink på denne siden etterhvert. Mer informasjon vil komme til både foeldre og ansatte.

Barnehagebarn

Vår visjon og hovedsatsingsområde!

Skrivet av Anne Thomassen Postad i fellesprosjekt

CIMG1901Vår visjon:

» Vi ønsker å skape et godt omsorgs- og læringsmiljø for barn ved å være engasjerte, anerkjennende og lekende voksne med fokus på fagområdet Kunst, kultur og kreativitet, gjennom felleskapet i samlinger og daglige aktiviteter som fører til selvstendige, medvirkende, positive og glade barn med respekt for hverandre»

Hovedsatsingsområde 2014-2016:

  • «Barnehagen vil sette språk og språkmiljø som hovedsatsingsområde årene 2014-16. Språk vil være et gjennomgangstema for alle våre planer, aktiviteter og kompetanseheving.»

Skrivet av Anne Thomassen Postad i fellesprosjekt

CIMG1901Vår visjon:

» Vi ønsker å skape et godt omsorg og læringsmiljø for barn ved å være engasjerte, anerkjennende og lekende voksne med fokus på fagområdet Kunst, kultur og kreativitet, gjennom felleskapet i samlinger og daglige aktiviteter som fører til selvstendige, medvirkende, positive og glade barn med respekt for hverandre. «

Satsingsområdet for barnehageåret 2016-2017

Realfag i fokus

Fagområdene, Antall, form og rom og Natur, miljø og teknikk skal fremmes.

Lille 17.mai i Min Barnehage

Skrivet av Anne Thomassen Postad i fellesprosjekt

Vellykket Lille 17.mai i min Barnehage idag fredag 16.mai! De største sang for de fremmøtte, så en runde i tog i nærmiljø, deretter kafe og leker i barnehagen. Kjempeflott at så mange tok seg tid til å komme. Pølser og kaker gikk ned på høykant etter toget og små og store så ut til å kose seg! Årets rosa russer kunne russeropet på rams, og fløytet seg gjennom toget og i lek etterpå. Flott dag for alle! Da ønsker vi dere bare en hyggelig 17.mai feiring imorgen!

Tre hoppende glade rosa russ!

Tre hoppende glade rosa russ!

Karneval i barnehagen!

Skrivet av Anne Thomassen Postad i fellesprosjekt

Karnevalsklare!

Karnevalsklare!

Tema Alf Prøysen var også tema for karnevalet i barnehagen 13.februar. Barna har nå jobbet med sanger, og litteratur fra Alf Prøysen i barnehagen i hele januar og frem til karnevalet.Sangene, Hompetitten, Teddybjørn, Helene Harefrøken, Nøtteliten m.flere har vært populære. Barna har sunget, lekt og hatt aktiviteter rundt dem. Teddy kaker er blitt bakt, Mjølkeruta er blitt laget av gjenbrukt papp, tegninger, bilder, og mye mer har kommet ut av dette temaet. På fellessamlingen på karnevalet opptrådte barna og avdelingene for hverandre, både med sanger, og dramatiseringer. Mange flinke barn, og mye hadde festet seg av Alf Prøysens gamle sanger.
Litt tradisjonelt foregikk utover dagen på karnevalet, med god mat og god drikke, og senere «katta i sekken» med overraskelser inni. Film og disko sto også på programmet.

OL i barnehagen!

Skrivet av Anne Thomassen Postad i fellesprosjekt

I vinterferieuka, uke 8, er Ol et tema her hos oss også. Siden snøen har nesten regnet bort, gikk planene om ute aktivitetsdag med ski og aking ut av programmet. Vi endret dette til en OL kafe innendørs på fredagen den uken isteden! Heldigvis fikk endel prøvd ski og akebrett de ukene det var snø, og skulle det plutselig dukke opp noe mer snø utover våren setter vi heller opp en ny aktivitetsdag da.

«I gamle dager..»

Skrivet av Anne Thomassen Postad i fellesprosjekt

I tilknytning til tema Alf Prøysen, som alle avdelingene jobber med nå i Januar og februar,

Her vises frem en gammel kaffekvern!

er «gamle dager» vist seg å være noe som fenget barna.
Da det ble satt opp at de kunne ha med saker og ting fra «gamle dager» på
Ha-med samling, ble dette veldig populært!
Dette er fra avdeling Storehuset 1