Internasjonal måned!

Skrivet av Anne Thomassen Postad i fellesprosjekt

CIMG1692

Slott fra Ukraina

Internasjonal måned!

Hvert år har vi hatt internasjonal måned i barnehagen, og i høst ble det også en fin utstilling!

I tillegg til at dette er et bra prosjekt å jobbe med sammen med barna, men både tema fra Foruts barneaksjon, og vekt på barnas nasjonaliteter i barnehagen, får vi også samlet inn endel kroner til hjelpearbeid i andre land. Dette var i Oktober, og utstillingsdagen med kafe var på FN-dagen.

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra voksenopplæringen, flerspråklig avdeling og morsmålslærere som er inne i barnehagen her på dette opplegget. Det er viktig med flerkulturelle innslag for å gi alle barna tilhørighet.

Vi kommer også til å være delaktige i morsmålsdagen i uke 9 2014.

 

Taggar:

Spåra från din sida.